STOCKHOLM, underbart att vara "hemma" igen!

2011-09-05 @ 16:14:47

Imorse tidigt(!) var båten framme. Känns alltid lika underbart att komma hit. Båtresan gick väldigt bra och väldigt fort.
Kevin sov riktigt bra och det gjorde jag också. Jag varnar er som är tokiga i Lundmyrs kläder.. Åk INTE Viking Line,
dem har alltid något nytt från Lundmyr och till billigare priser än på nätet eller någon affär. Såklart så var jag tvungen
att köpa något denna gången också, ni ska få se det senare. Promise!

Som ni kanske vet så är jag finsk. Och eftersom att jag är född och uppvuxen i Stockholm så har jag blivit sååååå stolt över mitt ursprung, alla "finnejävel"kommentarer inte minst på fotbollsplan har alltid bara triggat mig och fått mig att bli ännu stoltare.. (Jag tycker att man ska vara stolt oavsett vart man kommer ifrån) Well, till saken.. Galen stolt finne alltså, ja och så älskar jag hockey, dom två grejerna har jag och min kära vän Johanna gemensamt (vi har ju såklart flera saker gemensamt men iallafall) Så efter VMguldet (Som dem flesta svenskarna glömt bort haha) så var jag tvungen att köpa ett par snygga tröjor åt oss. För i alla dessa år när Sverige vunnit alla stora viktiga matcher har jag fått höra ditt som datt att Finland aldrig kommer att ha en chans mot Sverige, men ack så fel alla hade. Nu njuter vi finnar trippelt så mycket av vinsten än vad svenskarna gjort av någon vinst tror jag, inte minst vi Sverigefinnar som får passa på att jävlas tillbaka efter alla dessa år. OCH DET KÄNNS SÅ UNDERBART.

Och vad detta har med båtresan att göra!? Jo, när vi sitter där i hamnen och väntar på att få gå på båten så kommer ett gäng hockeykillar och vet ni vad? Det var Trekronor juniorer, och såklart, lägligt nog hade vi på oss våra tröjor.
Hihi, jävlas aldrig med finnar säger jag bara! Det var höjdpunkten på hela resan. Ni får tycka att jag är galen nu haha!
Sen vill jag inte att ni ska börja bojkotta min blogg för att jag strödde salt i era sår genom att börja babbla (skriva) om guldet. Hoppas att ni fortsätter kika in här...Här har vi då gudmor med Kevin <3 Båda i de fina tröjorna! OBSERVERA siffrorna i ryggen och
napparna över ettan (istället för kronor hihi)


Känner att jag gett tillbaka nu, efter OS-förlusten när ni ville att vi skulle fixa egna medaljer av
ananasskivor... Måste erkänna att den va rätt rolig! Även om jag inte tyckte det då...Dop 27082011

2011-09-03 @ 18:48:00

I lördags var det dags för dop! Det var en väldigt fin tillställning även om våran lilla stjärna grät sig igenom
halva tillställningen då han svettades i den nya dopklänningen som mormor köpt åt honom. Fin var han dock.
Såklart! Och fikat efteråt gick väldigt fort, kändes som om jag knappt hann prata med alla gäster, får väll skylla mig själv som bjöd så många. Vi var ungefär 35 personer. Jag hade turen att inte behöva baka någonting alls själv. Mammas vän lagade 2 grymt goda smörgåstårtor och min kusin från Vasa lagade 2 olika pajer, munkar och fixade ihop 3 tårtor! Var en väldigt lyckad dag och våran älskade son fick namnet Kevin Thomas Gabriel
(Thomas med Engelskt uttal, väldigt viktigt haha) Ifall någon undrar över namnet så har jag alltid sagt att när jag får en son så ska han bannemig heta Kevin, Thomas kommer från Kevins pappa, som också heter det i andra namn och Gabriel kommer från Kevins farfar som då heter Gabriel i andra namn.

Ska försöka komma igång med bloggandet nu. Men ha inga höga förväntningar! Imorgon bär det nämligen av till Stockholm! Vi tar båten över från Åbo så vi är framme på måndag tidigt på morgonen, ska bli underbart att träffa alla vänner och framförallt mamma/mormor. Hann knappt umgås med henne under dophelgen, var så mycket hela tiden.

Bjuder på en bild på våran älskling från dopdagen!
Kanske slänger in en bildbomb senare. Just nu springer jag fram och tillbaka till tvättstugan!


RSS 2.0